?

Werken bij Henry Schein Animal Health

Henry Schein Animal Health biedt een commerciële, inspirerende en uitdagende werkomgeving voor zowel de startende medewerker als de professional met ervaring. Onze uitdaging is om bij veranderende marktomstandigheden steeds meerwaarde te blijven creëren voor dierenartsen. Dagelijks zetten zo’n 100 medewerkers zich hier voor in. Naast de vaste medewerkers werken bij Henry Schein Animal Health ongeveer 50 uitzendkrachten en een aantal stagiairs op verschillende afdelingen.

Werken bij Henry Schein Animal Health
Initiatiefrijke, commerciële en talentvolle mensen krijgen bij Henry Schein de ruimte hun carrière vorm te geven. Wij zijn dan ook altijd geïnteresseerd in professionals die affiniteit hebben met de veterinaire, agrarische of medische sector. Regelmatig starten wij nieuwe projecten op het gebied van commercie, logistiek, inkoop en veterinaire praktijk advisering.

Stage bij Henry Schein Animal Health
Henry Schein biedt mogelijkheden voor een (afstudeer)stage en zoekt hiervoor met regelmaat ontwikkelgerichte en ondernemende studenten. Bij voorkeur studenten die een HAS of HBO opleiding volgen en aantoonbare affiniteit hebben met de veterinaire of agrarische sector.

Actuele vacatures

Service Technicus

Werken in de techniek met apparatuur voor de veterinaire markt. Denken in (technische) oplossingen en een goede service- en klantgerichtheid bieden? Dat kan, als jij de enthousiaste fulltime Service Technicus bent die we zoeken voor deze vacature!

  • 40 uur
  • min. MBO niveau 4
  • Ervaren