?

Henry Schein Animal Health

Henry Schein Inc. is de grootste veterinaire, dentale en medische distributeur wereldwijd, beursgenoteerd in New York. Henry Schein Animal Health, in Nederland gevestigd in Cuijk, richt zich op de distributie en verkoop van diergeneesmiddelen, dieetvoeders, medische disposables en instrumentarium aan dierenartsenpraktijken. Daarnaast zijn wij betrokken bij praktijkadvisering en opleiding.

Dagelijks zetten ruim 100 medewerkers zich in om bij veranderende marktomstandigheden meerwaarde te blijven creƫren voor de Nederlandse dierenartsenpraktijken. Dankzij effectieve lokale en internationale inkoop en een modern geautomatiseerd logistiek systeem, kunnen wij bijzonder snel, vrijwel altijd uit voorraad en tegen concurrerende prijzen leveren. Vanzelfsprekend voldoet Henry Schein Animal Health aan de relevante certificeringen waaronder GDP en ISO (ISO 9001:2015).

HS_Animal_health.png Ons uitgebreide assortiment en het logistieke proces vormt de kern van ons bedrijf. Vanuit het magazijn in Cuijk worden dagelijks meer dan 8.000 orderregels verstuurd naar dierenartsenpraktijken in heel Nederland. Naast een groot team die veelal 'achter de schermen' voor de praktijk werkt, treden onze accountmanagers, product specialisten en binnendienst medewerkers juist aan de voorzijde op om dierenartsenpraktijken te adviseren en begeleiden bij het inkoopproces. Onze accountmanagers geven tevens tips en advies op het gebied van ondernemerschap. Dit alles met als doel te helpen bij het optimaliseren van de praktijkvoering. Daarvoor overleggen zij o.a. met collega's van de afdeling Vet Bedrijfsadvies die de markt als geheel analyseren, maar ook kunnen inzoomen op de situatie in de buurt en de individuele praktijk.

Henry_Schein_Animal_Health_Cuijk.jpg