?

Werken bij Covetrus

Covetrus biedt een commerciële, inspirerende en uitdagende werkomgeving voor zowel de startende medewerker als de professional met ervaring. Onze uitdaging is om bij veranderende marktomstandigheden steeds meerwaarde te blijven creëren voor dierenartsen. Dagelijks zetten zo’n 100 medewerkers zich hier voor in. Naast de vaste medewerkers werken bij Covetrus ongeveer 50 uitzendkrachten en een aantal stagiairs op verschillende afdelingen.

Werken bij Covetrus
Initiatiefrijke, commerciële en talentvolle mensen krijgen bij Covetrus de ruimte hun carrière vorm te geven. Wij zijn dan ook altijd geïnteresseerd in professionals die affiniteit hebben met de veterinaire, agrarische of medische sector. Regelmatig starten wij nieuwe projecten op het gebied van commercie, logistiek, inkoop en veterinaire praktijk advisering.

Stage bij Covetrus
Covetrus biedt mogelijkheden voor een (afstudeer)stage en zoekt hiervoor met regelmaat ontwikkelgerichte en ondernemende studenten. Bij voorkeur studenten die een HAS of HBO opleiding volgen en aantoonbare affiniteit hebben met de veterinaire of agrarische sector.

Actuele vacatures

Supervisor IT Support Benelux

For our office in Cuijk we are looking for a (f/m) Supervisor IT Support Benelux

  • 40 uur
  • MBO / HBO
  • Ervaren