?

Nieuw ordersjabloon

Artikelnummer  Product  Aantal
 
Ordersjabloon opslaan Geselecteerde producten verwijderen ×
Catalogus

Bedrijfskleding

logo-deberkel.pngDe kleding die uw medewerkers dragen is het visitekaartje van uw organisatie. AUV denkt in samenwerking met De Berkel graag met u mee bij het creëren van een eigen en unieke uitstraling.  

Bedrijfskleding als visitekaartje

De Berkel verzorgt voor u het gehele traject van advies, ontwerp, productie, uitgifte en online-kledingmanagement. Elk individu of organisatie heeft zijn eigen normen en waarden. De Berkel is in staat om waar uw organisatie voor staat te vertalen in de kleding die uw medewerkers dragen. Door ons deze huisstijldragers te laten ontwerpen en vervaardigen maken wij uw merk sterker en meer herkenbaar in de markt. Iedere medewerker is tenslotte het visitekaartje van uw merk en organisatie. De Berkel is dé specialist op het gebied van bedrijskleding en aanverwante artikelen. De Berkel levert producten in zowel standaardvorm als maatwerk.

Fairtrade

De producten van De Berkel dragen het Fairtrade keurmerk. Op die manier bevordert De Berkel duurzame ontwikkeling en wordt kinder- en dwangarbeid uitgesloten.

Mix & Match


Meer info over de vele mogelijkheden die Mix & Match biedt, leest u in onderstaande brochure


Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan nú de brochure aan of bekijk deze online. AUV stuurt u graag een uitgebreide brochure per post. U kunt deze hieronder aanvragen. Vul uw klantnummer en naam van uw contactpersoon in, dan sturen wij u de brochure per post toe. Uiteraard kunt u ook de brochure online bekijken.

Mixit

Maak uw bedrijfskleding helemaal naar wens. Zo kunt u de gewenste bedrijfskleding aanpassen naar eigen (huis)stijl. 

 

mixit-bedrijfskleding.jpg

Bestellen en meer informatie

Uw bestelling kan telefonisch of per e-mail bij de medewerkers van AUV Binnendienst worden geplaatst. Voor meer informatie of op maat gemaakt advies kunt u ook terecht bij onze medewerkers. Indien gewenst kan een productspecialist op locatie langskomen om uw wensen samen door te spreken. NB: de consumables korting is niet van toepassing.